Yrittäjä

Lisää yrityksesi tiedot
Suomen Puhelinluetteloihin

Kymen yritysten Tehosivut


Karhulan Pesuliike Oy

Kotisivut:

Y-tunnus: 9066090-9

Osoite: Virsumäentie 32,

48600 Kotka

Sähköposti: if.ithalanuastedhal

Toimialat:

Puhelinnumerot:
Karhulan Pesuliike Oy: 05262118

Tarjouspyyntö Ajanvarauspyyntö Yhteydenottopyyntö Tiedustele avoimia työpaikkoja

Tarjouspyyntölomakkeen tarjoaa käyttöönne Suomen suurin kilpailutus- ja tarjouspyyntöpalvelu Tarjoukset.fi.

Yritykselle ilmoitetaan pyynnöstänne sähköpostitse ja tekstiviestitse*. Sähköpostiinne tulee kopio lähettämistänne tiedoista.
(* Kaikki päätelaitteet eivät tue tekstiviestejä.)

Karhulan Pesuliike Oy on Kaakonkulmalla toimiva täyden palvelun pesutalo. Olemme Kotkan vanhin pesula ja olemme tarjonneet pesulapalveluita asiakkaillemme jo vuosikymmenien ajan. Käsissämme valkopyykistäsi tulee raikkaan valkoista ja tuoksuvan puhdasta. Kirjopyykki säilyttää kirkkaat värinsä ja saa uutta loistoa poistuessaan pesulamme tiloista. Osaamme tehdä vaatteillesi sopivan pesun, kuivapesut herkille kankaille, mattopesut sekä työvaatteiden puhdistukset.

Toimimme Kotkan, Karhulan ja Haminan alueilla palvellen alueen yksityis- ja yritysasiakkaita tinkimättömällä ammattitaidolla ja lämminhenkisellä palvelulla. Voit sopia kanssamme joko nopeasta kertapesusta tai säännöllisesti tehtävästä pesupalvelusta pitkällä aikavälillä. Noudamme myös likapyykit kotoasi tai yrityksesi tiloista pyydettäessä Kotkan, Karhulan, Pyhtään ja Haminan alueella ja toimitamme ne kuivina ja puhtaina takaisin.

ma-pe 7-17